ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Mustafa Kemal İlkokulu

Tarihçe

Okulumuz ilk olarak 2001 yılında eğitim öğretime açılmıştır ve hala aynı binada eğitim öğretime devam etmektedir.

OKULUN/KURUMUN TARİHÇESİ:

Okulumuz ilk olarak 2001 yılında Eğitim ve öğretime açılmıştır ve halen burada Eğitim ve öğretime devam etmektedir.

Okulumuz bünyesinde 28 derslik, 1 Müdür odası,  2 müdür yardımcısı odası, 1 okul aile birliği odası, 2  rehber öğretmen odası, 4 anasınıfı, 1 Araç-gereç odası, 1 öğretmen odası,       1 arşiv odası, 1  spor salonu, 1  hizmetli odası, 1 çok amaçlı salon, 1 kantin, 1  nöbetçi kulübesi, 1 sığınak ve tuvaletler mevcuttur.

OKULUN/KURUMUN ÖZELLİKLERİ:

Okulumuzun Bina Durumu: Okulumuz zemin kat ile birlikte 4 kattan oluşmaktadır. Zemin katta kalorifer dairesi, spor salonu, arşiv, depo, hizmetli odası,kız ve erkek tuvaletleri ile sığınak bulunmaktadır. 1. katta müdür odası , anasınıfı, memur odası, mutfak , özel eğitim sınıfı,rehber öğretmen odası ve 1-2. sınıfların okuduğu sınıflar mevcuttur. 2. katta müdür yardımcısı odası, öğretmenler odası, kütüphane, kantin, ve normal sınıflar mevcuttur. 3. katta müdür yardımcısı odası, okul aile birliği odası, bilgisayar laboratuarı, fen laboratuarı ve sınıflar mevcuttur.okulumuzun bahçesinde çok amaçlı salonumuz mevcuttur.

a)      Laboratuar ve Araç Gereç Durumu                        : Okulumuzda tam teşekküllü Fen laboratuarı bulunmaktadır. Araç eksikliğimiz vardır.

b)      Okul ve Sınıf Kitaplıkları                                           : Okul kütüphanemiz mevcut olup 2004/2005 öğretim yılında 2000 kitap kütühaneye kazandırılmıştır.

c)      Depo-Ambar durumu                                                : Okul deposunda kullanılmayan 1 takım sıra ve sandalye mevcuttur.

d)      Diğer Sosyal Faaliyetler                                             : Okulumuzda belirli gün ve haftaların kutlanması ile ilgili olarak faaliyetlerimiz sürekli olmaktadır.kulüpler faal halde çalışmaktadır. Ayrıca yıl sonu etkinlikleri düzenlenmektedir.

e)      Bahçenin durumu                                                       : Okulumuzun bahçesinin doğudan ve kuzeyden olmak üzere 2 girişi vardır. Eğitim öğretim zamanında giriş ve çıkışlar genelde doğu kapısından yapılmaktadır. Bahçenin güney kesiminde telle çevrilmiş spor sahamız mevcuttur. Bahçenin 4 bir tarafına ağaçlar ekilmiş çimlendirme yapılmıştır.

3.BÖLÜM

Evet

Hayır

OKUL/KURUM ÖĞRETMEN DURUMU